Varvtalsstyrning
Det mest energieffektiva spabadet på marknaden?

Energisparande varvtalsstyrning med "Direct Flow"

Det mest energieffektiva spabadet på marknaden?

Den energisparande "DirectFlow" varvtalsstyrd flödeskontroll Det mest effektiva spabadet på marknaden? I dagens värld där miljön är i centrum, är vi på Artesian stolta över effektiviteten i vårt spa. Platinum och Platinum Elite serierna utnyttjar båda den patenterade "DirectFlow" och "Variabel Flow Kontroll". Vad betyder det?

DirectFlow

På grund av sin styrka och kontroll av vattenflödet, kan våra pumpar leverera mer vatten med mindre motstånd. Detta i kombination med vår patenterade VFK innebär att ett Platinum / Elite Spa kan kosta 50% mindre att driva än ett traditionellt byggt spa.

Variable Flow Control

Den innovativa "Variabel Flow kontrollen" gör det möjligt för spa-användaren att kontrollera nivån på massage trycket (vatten-utgång) med bekväm anpassning av spa- kontrollen. VFK ersätter bland ventilerna som används i traditionellt byggda spabad, till skillnad från bland ventilerna så tar inte VFK effekten från ett ställe i badet till ett annat för att ge ett högre massage tryck. Istället ger VFK användaren en möjlighet att minska eller öka vattenflödet i önskad del av spabadet, det ger en enastående massage kontroll och samtidigt att högsta möjliga prestanda bibehålls.

Med VFK inställt på låg använder pumparna 50% mindre el än alla likvärdiga pumpar på marknaden!

Platinum Elite serien tar energisparandet ett steg längre. Genom att ha en pump per säte (5st per spabad), kan 2 personer uppnå en fantastisk hydroterapi massage och förbruka endast 5,5 amper !!!

Switchless Pumpar

Vår DIRECTFLOW Switchless motors konstruktion kräver ingen mekanisk switch för att starta igång motorn och hålla den i drift. Det ökar effektiviteten i motorn, dessutom minskar driftsljud, såsom vibrationer och elektriska störningar som hos konventionella motorer. En extra bonus i switchless motorn är dess design som kräver 10 - 16 färre delar än en konventionell motor, vilket innebär att många potentiellt problematiska komponenter har eliminerats. Livet för våra switchless motorer kan räknas i tiotals år i stället för hundratals timmar.

Utmärkelser

award 001

award 001

award 001

award 001

award 001

award 001

award 001

award 001

award 001

award 001

award 001

award 001

Ansvarsfriskrivning

Innehållet på webbplatsen ägs av Spabadspecialisten och omfattas av svensk och internationell lagstiftning. Alla rättigheter reserverade.

Denna information är avsedd för ditt eget personliga, icke-kommersiella bruk. Inga ändringar i avsikt att reproducera materialet på nytt får göras. Materialet får inte kopieras eller användas på annat sätt utan att Spabadspecialisten först har medgivit detta skriftligen.

Vi använder cookies för att spabadspecialisten.se ska fungera bättre för dig.
Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår